Update 29-10-2017

Software update 29-10-2017

Er is vandaag een nieuwe update uitgevoerd van Athena Online. Hierbij zijn met name verbeteringen doorgevoerd op het gebied van financieel inzicht.

 

Tellingen

Fix doorgevoerd waarbij tellingen niet goed worden verwerkt. Dit geld voor die tellingen waarbij een nieuw artikel met een telling aantal van 0 wordt verwerkt.

Financieel inzicht

Vanaf nu worden alle verwerkte transacties voorzien van een omschrijving die in de financiële transacties zijn terug te vinden. Je kunt vanuit de balans op een bedrag klikken om van een bepaalde rekening de saldo’s per periode terug te krijgen. Hier kun je dan weer op doorklikken om zo inzicht te krijgen in transacties van die periode.

Ga allereerst in het menu financieel naar balans, hier kun je klikken op het bedrag om door te zoomen naar grootboekkaart cijfers van (in dit geval) rekening 1500 – BTW Ontvangen. Van 2017 krijg je dan per periode te zien welk bedrag er is geboekt.

Klik je nu op de regel dan kom je in het detail overzicht van die periode voor dezelfde grootboekrekening.

Hier is ook een extra omschrijving toegevoegd die vanaf nu bij verwerken de omschrijvingen uit de boekingsregels overneemt.

Ook met de financiële partner doorgenomen het inzicht in openstaande posten voor debiteuren en crediteuren. In de debiteuren en crediteuren kaart komt hier dan ook de volgende keer een enorme verbetering zodat u meer grip heeft op openstaande posten. We gaan ervoor zo veel mogelijk inzicht te verschaffen in financiële cijfers zodat u kunt controleren of de boekhouding ook daadwerkelijk aansluit bij de verwachtingen. Ook werken we nog aan het dashboard financieel om in één oogopslag inzicht te krijgen in hoe u ervoor staat, middels een grafische weergave.

Persoonlijke instellingen

Er wordt ook hard gewerkt aan de omgeving op het gebied van personalisering. Zo kun je bij je persoonlijke instellingen een ander thema kiezen, een andere startpagina en of je het menu bovenin wil of juist aan de zijkant. Zo kan ieder zijn voorkeursinstellingen personaliseren.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie