Update 12-11-2017

Software update 12-11-2017

Er is vandaag een nieuwe update uitgevoerd van Athena Online. Hierbij zijn met name verbeteringen doorgevoerd op het gebied van financieel inzicht. Tevens zijn er wat componenten bijgewerkt zodat deze beter zichtbaar worden op mobiel formaat.

Layout

Een aantal layout fixes zijn doorgevoerd op het gebied van mobiel toegang. Er staan nog een paar punten open om dit verder recht te zetten en zullen binnenkort verder worden opgepakt.

Financieel dashboard

Het financieel dashboard is aangepast zodat je per maand de bank en kas saldo verloop inzichtelijk hebt in plaats van per week. Dit zorgt voor een minder vertroebeld beeld.

Uren verwerken

Voor een inzicht in de uren is er een filter werkorder toegevoegd, ook in de kolommen is zichtbaar om welke werkorder het gaat. Dit betreft het overzicht Project / Uren.

Inkopen van inactieve artikelen

Het is niet meer mogelijk inactieve artikelen te selecteren bij een inkoop. Wanneer de einddatum bij een artikel is verlopen kan deze dus niet meer worden ingekocht. Dit gaat om de inkooporderregels bij een inkooporder.

Openstaande posten

Er zijn twee nieuwe overzichten beschikbaar gesteld waarbij openstaande posten van debiteuren en crediteuren inzichtelijk worden gemaakt. Dit is op basis van de financiële kant van Athena Online. In het menu onder Financieel / Rapporten zijn deze twee overzichten te vinden. Deze kunnen beide ook worden aangestuurd met een peildatum. Zo kun je gemakkelijk zien wat de stand was op een bepaalde datum. Hiervoor is veel gedaan om de juiste data te vergaren. Deze data kan eenvoudig worden hergebruikt in andere delen van het systeem, zodat we overal een consistent beeld hebben. Tevens is het ook zo uitgekristalliseerd dat het op gebied van performance ook een hoop kan gaan opleveren.

Automatische processen

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de mogelijkheid om automatische processen te laten lopen. Hiervoor hebben we in deze update een aardige stap gemaakt om dit mogelijk te maken. De afzonderlijke processen zijn zelf nog niet ontwikkeld, maar de techniek erachter is er al wel 90% klaar voor.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie