Dennis Jonkers

Dennis Jonkers

Chief Executive Manager

Founder Athena Online. Vanuit de techniek opgegroeid tot begeleider van grote en kleine ICT projecten.

Reseller van onze software?

Athena Innovation Group levert producten met garantie en ondersteunt de reseller met een degelijke 2e of 3e-lijns support. Personen die wederverkoper willen worden hoeven niet perse diepgaande kennis te hebben van het systeem, maar globale kennis is wel handig.

Wij verwijzen u naar de website’s onder het kopje producten om te zien wat onze mogelijkheden zijn. Met name de sectie producten zegt iets over wat deze mogelijkheden inhouden. Mocht dit niet duidelijk zijn dan horen wij het uiteraard graag, zodat we ook onze website kunnen voorzien van extra informatie.

  • Athena Basic

    Software as a service, met diverse modules online dus overal beschikbaar.

  • Athena Dynamic

    Met dynamic krijgt u een volledig maatwerk product met een head start van 4 tot 5 jaar ontwikkeling.

  • Athena Collaboration

    Is uw organisatie toe aan verandering, is uw organisatie niet weerbaar genoeg tegen alle veranderingen van tegenwoordig. Wij denken en doen met u mee.

Geïnteresseerd in een 10% tot 20% fee als wederverkoper van onze software?

Netwerk

Heeft u zelf of iemand in uw netwerk eventueel interesse in deze vorm van verdiensten, vul dan het formulier in op inschrijfformulier

U ontvangt van ons:
-Een prijslijst
-Een uitgebreide uitleg per module
-Een uitgebreide uitleg per product
-U meldt zich dan aan voor onze updateslog (wat is er veranderd)
-U meldt zich dan aan voor onze uitleglog (filmpjes en hulpdocumentatie)
-Een inlog op het forum
-Een uitleg over de demo/test omgevingen

Rekenvoorbeeld

U genereerd bij iedere verkoop een constante stroom van inkomsten. Even een rekenvoorbeeld:
Stel u vind een klant waarbij u de contactpersoon bent die vragen, wensen en onvolkomenheden opvangt. Dan valt u in de 20% regeling. Deze klant neemt bij u 4 modules af:
– Basis (verplicht) (€ 24,95)
– Werkstroom (gratis)
– Financieel (€ 24,95)
– Factuur (€ 19,95)

Verder geen extra gebruikers, support of databases/administraties komen we dan in een totaal maandbedrag van € 69,85. Hiervan is per maand € 13.97 voor u als reseller.

Onze contracten worden vooraf berekend en zullen per half jaar of per jaar worden afgesloten. Wanneer bijvoorbeeld uw klant er voor kiest jaarlijks te willen betalen is dit dus € 167.64 per jaar. Ook de contracten die worden verlengd worden tegen dezelfde voorwaarden berekend. Dus ieder jaar dat de klant onze software gebruikt wordt het bedrag € 167.64 met u verrekend.

Qua facturatie zijn er 2 mogelijkheden :
1.Wij sturen een factuur met het volledige bedrag naar uw klant en van ons ontvangt u een bevestiging van wat u ons mag doorbelasten.
2.Wij sturen u een factuur voor het volledige bedrag minus uw korting en u belast de klant door.

Dus heeft u interesse aarzel dan niet en meld u nu aan . Heeft iemand in uw netwerk mogelijk interesse als reseller stuur dit dan door, dat kan heel gemakkelijk door deze pagina hieronder te delen.