Partner

Heeft u interesse in partnerschap met Athena Online dan kunt u hier alles lezen over de voordelen. Ons motto is niet voor niets

Delen is vermenigvuldigen.

Bij ons kunt u genieten van een flink stuk van de taart. Het komt er op neer dat, hoe meer u ons helpt, hoe meer wij u belonen.

Er zijn een hoop zaken waar u ons mee van dienst kunt zijn. Denk bijvoorbeeld maar eens aan één van de volgende zaken:

 • Ontwikkelen

  U kunt ons erg van dienst zijn om mee te ontwikkelen met ons pakket. Geniet van een extreme eenvoudig framework, waarmee u alle touwtjes in handen houd betreft uw applciaties. Nieuwe pagina’s kunnen in een vloek en een zucht worden toegevoegd en de leercurve om dit te kunnen is gigantisch laag.

 • Verkoop

  Zorg dat ons pakket verkocht wordt of help mee met het bereiken van nieuwe klanten. Samen kunnen we de klant pas echt helpen.

 • Koppelen

  Zorg dat systemen met elkaar samenwerken. Heeft u zelf een systeem ontwikkeld, of verkoopt en richt u een ander systeem in? Maak dit nog krachtiger door gegevens samen te laten komen in Athena Online.

 • Cursussen

  Geef cursussen aan nieuwe gebruikers en wijs hen de weg naar de wereld van Athena Online.

  Athena Land

Partner Fee

Wij werken met een percentage van de opbrengst bij een klant. Hoe meer van de bovengenoemde werkzaamheden u invult hoe hoger het percentage. Er zijn niet veel software leveranciers de een fee beloven tussen de 10% en 20%.

Buiten de fee zijn er een hoop andere mogelijkheden voor u om omzet te realiseren. Het uitbreiden van de functionaliteit of het op locatie ondersteunen van de software geeft u extra kansen.

We willen er voor zorgen dat we nauw samen kunnen werken met onze partners, omdat we samen verder komen dan een ieder individueel.

Aanmelden

Aarzel niet en meld u hieronder direct aan.