Athena Nerve center

Zoekt u naar een systeem waar alles samenkomt. Vraag dan bij ons informatie aan over het Athena Nerve center. Deze functionaliteit zorgt ervoor dat uw systemen functioneren zoals het hoort. Met dynamische interactie tussen systemen zijn handmatige acties overbodig. Athena Online kan fungeren als brug tussen systemen die u liever met elkaar in verbinding ziet.

Met deze functionaliteit is het mogelijk gegevens in Athena te trekken en automatisch te bewerken tot de juiste gegevens die nodig zijn voor het tweede systeem. Hierbij moet de input en de output voldoen aan een aantal eisen, waardoor uw koppeling van generieke aard is. Op deze manier is het eenvoudiger mogelijk upgrades van software te stroomlijnen. Het probleem zit hem er vaak in dat een upgrade van de input of de outputsoftware verstoringen geven in de interface tussen beide. Met Athena Nerve center voorkomt u deze problemen.

Buiten dat het fungeert als brug kan de informatie ook door verwerkt worden in Athena zelf. Zo kunt u een kennisbank (documenten) of zelfs workflow (taken)  initiëren, wanneer bepaalde gegevens in of uit het Nerve center gaan.

Nerve center

Gegevens

Tegenwoordig komen gegevens die we nodig hebben in onze verschillende applicaties overal vandaan. Deze gegevens kunnen door het Athena Nerve center eenvoudig worden verzameld en door verwerkt naar andere systemen. Hier dienen koppelingen voor te worden geconfigureerd of te worden ontwikkeld. Deze koppelingen kunnen zeer snel worden ontwikkeld en er zijn diverse mogelijkheden voor het inplannen (schedule proces) van de interacties.

Bewaren en ophalen

Met een uitgebreide API kunnen we gegevens ook eenvoudig bewaren in Athena Online zelf. Dit geldt ook voor het ophalen van gegevens uit Athena Online. Hierdoor zijn we in staat broker functionaliteit te bieden tussen Athena Online en uw huidige systeem. Met broker functionaliteit kunt u doorwerken met uw oude software net zolang tot u klaar bent voor de overstap naar Athena Online. Dit biedt uiteraard ook mogelijkheden voor het mondjes maat in productie gaan met het nieuwe systeem. Dit is uitermate handig voor organisaties die het niet zien zitten om in één klap over te gaan naar een nieuw systeem. U kunt dus simultaan werken in de oude en nieuwe omgeving en geleidelijk aan uw oude omgeving afbouwen.