Keep IT Simple & Smart

In tegenstelling tot vele concurrenten houden wij het simpel. Met behulp van intuïtief design en eenduidige werking van onze applicaties wordt het voor u mogelijk zo efficiënt mogelijk te werken.

24x7

Wij zijn 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar.

Samenwerken

Het nieuwe werken begint met intensieve samenwerking. Geen tijd verliezen is de sleutel tot succes.

Voorruitgang

Als je snel terug kunt kijken, kun je sneller vooruit. Voorruitgang is op de juiste wijze gegevens vastleggen en terug vinden wanneer nodig.

Innovatie

Innovatie brengt ons verder. Wij volgen innovatie op de voet voor een nog betere serviceverlening.

Hoe zien wij software

Athena Innovation Group zet zich volledig in op innovatie. Je kunt heel hard werken of samen heel slim werken. Met dit laatste in het achterhoofd maken we samen de mooiste software.

Terugvinden

Software is niet alleen maar het bijhouden van gegevens, zodat deze direct kunnen worden gebruikt door personeel, voor de belastingdienst, voor leveranciers of voor klanten. Software applicaties dienen ook de mogelijkheid te creëren om uiteindelijk minder tijd kwijt te zijn aan het invoeren van gegevens. Ook het terugvinden van transacties of documenten staat bij ons hoog in het vaandel.

Flexibel en open

Software dient ook flexibel en open te zijn, zodat je er meer uit kunt halen. Hoe minder beperkingen, hoe vrijer u bent u processen los te laten binnen de software. Middels een open systeem is er meer mogelijk en zijn veranderingen binnen uw organisatie niet direct afhankelijk van de software die u hanteert.

Met wie

Software maak je niet alleen. Hoewel op een zolderkamertje in de vrij uurtjes begonnen, is Athena’s functionaliteit grotendeels te danken aan onze klanten. Samen met onze klanten hebben we een standaard pakket ontworpen met hier en daar wat maatwerkpuntjes. Standaardsoftware met een vleugje maatwerk is wat ons uniek maakt.

Voor wie

Software is niet alleen voor enterprise klanten. Ook klein, midden en grote bedrijven hebben dezelfde behoeften. Onze focus richt zich voornamelijk op één ding en dat is voorruitgang. Athena is ook een verzamelbak van al uw belangrijke data. Het kan fungeren als brug tussen twee andere applicaties met zijn unieke koppelmechanisme. Desnoods kunnen we de Athena API aanroepen om gegevens op te slaan.

510

Applicaties beschikbaar

15

Tevreden klanten

10

Innovatieve leden

8

Beschikbare modules

?

Bent u onze volgende klant?