Athena Basic

Athena Basic

Vrijwel ieder bedrijf heeft software nodig voor het registreren van de juiste gegevens. Of dit nu financiën zijn of communicatie met uw klanten, tegenwoordig kunnen we niet meer zonder. Echter zien we dat we grijpen naar losstaande systemen die ons het leven wel makkelijker maken, maar niet gestructureerd. Om ervoor te zorgen dat er structuur komt in de organisatie, is er steeds meer behoefte naar het “nieuwe werken”. Dit betekend niet dat er harder gewerkt moet worden, maar slimmer. Athena-Online basic is een manier om deze droom te verwezenlijken.

Innovatie

Athena Online biedt een platform waarbij u en uw medewerkers de juiste gegevens kunnen vastleggen. Wat de juiste gegevens zijn is aan u en uw organisatie te bepalen. Samen met Athena Online houdt uw organisatie bedrijfskennis vast die werknemers voor uw organisatie in de jaren hebben vergaard. Wist u dat de gemiddelde dienstjaren van een werknemer onder de 9 jaar ligt? Dan hebben we het nog niet gehad over pensioen of andere facetten, waarbij medewerkers niet meer in staat zijn voor uw organisatie te werken.

Modules

Basic Athena Online heeft een hoop modules tot zijn beschikking en zal in een snel tempo uit blijven breiden. Een greep uit onze modules:

  • Basis

    Athena Online basis functionaliteit, een makkelijk uitbreidbaar platform

  • Financieel

    Athena Online financieel geeft inzicht in omzet en kosten

  • Documenten

    Athena Online documenten bewaard organisatie kennis vergaard door uw medewerkers

Proef.

Vanaf nu is het mogelijk om een gratis vrijblijvend proefaccount aan te vragen.